Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι πόρτες της τηλεόρασης δεν είναι ανοικτές για μένα»
08:32 - 23/12/2022
Στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Αιμιλία Υψηλάντη. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι πόρτες της τηλεόρασης δεν είναι ανοικτές για μένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι πόρτες της τηλεόρασης δεν είναι ανοικτές για μένα»
«Δεν δίνει θέση σε μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς και ειδικότερα γυναίκες» τόνισε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑιμιλία Υψηλάντη: Στην πορεία μου βρήκα κλειστές πόρτες – Αυτές της τηλεόρασης δεν είναι ανοιχτές για μένα
«Οι πόρτες της τηλεόρασης δεν είναι ανοικτές για μένα», λέει η Αιμιλία Υψηλάντη. Η Αιμιλία Υψηλάντη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην τηλεόραση. «Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια και Star, αλλά προτιμώ να το πουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου. Προφανώς και βρήκα κλειστές πόρτες στην ... Περισσότερα
To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη: Στην πορεία μου βρήκα κλειστές πόρτες – Αυτές της τηλεόρασης δεν είναι ανοιχτές για μένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤο παράπονο της Αιμιλίας Υψηλάντη: «Οι πόρτες της τηλεόρασης δεν είναι ανοικτές για μένα»
Η Αιμιλία Υψηλάντη, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τηλεόραση.Η Αιμιλία Υψηλάντη, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τηλεόραση.«Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια και Star, αλλά προτιμώ να το πουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου. Προφανώς και βρήκα κλειστές πόρτες στην πορεία μου, όπως βρίσκω και τώρα. Οι πόρτες της τηλεόρασης για μένα δεν είναι ανοικτές ή όταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr