Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Έθεσαν θέμα απαγωγής της από το Κατάρ – Δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση»

19:48 - 22/12/2022

Εύα Καϊλή: «Αργά το βράδυ θα βγει η απόφαση. Κάναμε δύο αγορεύσεις», είπε στο Star ένας εκ των δικηγόρων της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά το πέρας της ακρόασής της από τους Βέλγους δικαστές για το εάν θα παραμείνει στη φυλακή ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. «Η κυρία Καϊλή είναι χάλια», πρόσθεσε ο […] Το άρθρο Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Έθεσαν θέμα απαγωγής της από το Κατάρ – Δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της δίκης»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha απαισιόδοξος για την έκβαση της δίκης της To άρθρο Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της δίκης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημητρακόπουλος: «Έθεσαν θέμα απαγωγής της Καϊλή από το Κατάρ»

Εν αναμονή της προφυλάκισης ή μη της Εύας Καϊλή ένας εκ των δικηγόρων της, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την τύχη της. Μιλώντας στον Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι από την εισήγηση που έκανε ο εισαγγελέας όχι απλά το κλίμα δεν ήταν καλό αλλά έδειχνε ότι έπρεπε να μείνει στην φυλακή η […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα