Λέων σε Live News για υπόθεση Πισπιρίγκου: Δεν έχω λάβει κανένα εξώδικο

18:32 - 22/12/2022

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου αλλά και για το εξώδικο που αναμένεται να λάβει από την κατηγορούμενη μίλησε στο Live News ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βγαίνει στην αντεπίθεση μετά την τρίτη σε σειρά αναβολή που έλαβε χθες η απολογία της και όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, έστειλε εξώδικα ... Περισσότερα To άρθρο Λέων σε Live News για υπόθεση Πισπιρίγκου: Δεν έχω λάβει κανένα εξώδικο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Λέων για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω λάβει κανένα εξώδικο»

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου αλλά και για το εξώδικο που αναμένεται να λάβει από την κατηγορούμενη μίλησε στο Live News ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Η […] The post Γρηγόρης Λέων για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω λάβει κανένα εξώδικο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάικ Τάισον – Τζέικ Πολ: Πόσοι είδαν τη μάχη της χρονιάς στο Netflix

Black Friday 2024: Ο απόλυτος οδηγός για ασφαλείς online αγορές στην Ελλάδα – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στη Victoria Kjær Theilvig μια 21χρονη επίδοξη δικηγόρο το στέμμα της Μις Υφήλιος 2024 

Ο Μάικ Τάισον αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με δύο άτομα με HIVπου στη συνέχεια πέθαναν

Ο Βασίλης Τολιόπουλος παρουσιάζεται στο Ναυτικό

Τα τρυφερά λόγια της Ελισάβετ Μουτάφη για τη μητρότητα: «Είναι πολύ σπουδαία η σχέση γονιού – παιδιού, κυοφορείς κανονικά»