Κώστας Τσουρός για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»
11:04 - 22/12/2022
Θέση για το χιουμοριστικό σκετς που έκαναν στη χθεσινή τους εκπομπή, 21/12, “Πρωίαν σε είδον τη
To άρθρο Κώστας Τσουρός για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»
Θέση για το χιουμοριστικό σκετς που έκαναν στη χθεσινή τους εκπομπή, 21/12, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασε ο Κώστας Τσουρός στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Πέμπτης 22/12. «Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο-Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»
Το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές, σχολίασε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα αναφέροντας πως δεν του άρεσε καθόλου.Το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές, σχολίασε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα αναφέροντας πως δεν του άρεσε καθόλου.«Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά και σατιρίζουν , νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απαντούν στον Κώστα Τσουρό
Ένα σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα για το σκετσάκι που είχαν στην εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, πήρε απάντηση από το δίδυμο της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης.Ένα σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα για το σκετσάκι που είχαν στην εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, πήρε απάντηση από το δίδυμο της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης.Δείτε εδώ όσα είπε ο Κώστας Τσουρός Ο διάλογος που είχαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ήταν ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο – Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»
Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε στο Mega Καλημέρα το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές. «Είδα […]
The post Κώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο – Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απαντούν στον Κώστα Τσουρό
Ένα σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα για το σκετσάκι που είχαν στην εκπομπή τους ο Φώτης […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απαντούν στον Κώστα Τσουρό appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr