Κώστας Τσουρός για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»

11:04 - 22/12/2022

Θέση για το χιουμοριστικό σκετς που έκαναν στη χθεσινή τους εκπομπή, 21/12, “Πρωίαν σε είδον τη To άρθρο Κώστας Τσουρός για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Τσουρός για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»

Θέση για το χιουμοριστικό σκετς που έκαναν στη χθεσινή τους εκπομπή, 21/12, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασε ο Κώστας Τσουρός στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Πέμπτης 22/12. «Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο-Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»

Το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές,  σχολίασε ο Κώστας Τσουρός  στο Mega Καλημέρα αναφέροντας πως δεν του άρεσε καθόλου.Το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές,  σχολίασε ο Κώστας Τσουρός  στο Mega Καλημέρα αναφέροντας πως δεν του άρεσε καθόλου.«Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά και σατιρίζουν , νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απαντούν στον Κώστα Τσουρό

Ένα σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα για το σκετσάκι που είχαν στην εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, πήρε απάντηση από το δίδυμο της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης.Ένα σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα για το σκετσάκι που είχαν στην εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, πήρε απάντηση από το δίδυμο της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης.Δείτε εδώ όσα είπε ο Κώστας Τσουρός Ο διάλογος που είχαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ήταν ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο – Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε στο Mega Καλημέρα το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές. «Είδα […] The post Κώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο – Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απαντούν στον Κώστα Τσουρό

Ένα σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα για το σκετσάκι που είχαν στην εκπομπή τους ο Φώτης […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά απαντούν στον Κώστα Τσουρό appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»