Έλενα Γαλύφα: Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια, είναι ναυτικός και ταξιδεύει συνέχεια

15:42 - 21/12/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/12 η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα. Μεταξύ άλλων, η Έλενα Γαλύφα έκανε μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, Θοδωρή Μιχαλόπουλο, ο οποίος είναι ναυτικός, και η σχέση τους μετρά σχεδόν δυο δεκαετίες. «O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Γαλύφα: Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια, είναι ναυτικός και ταξιδεύει συνέχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Γαλύφα: «Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια»

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό Μας" μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/12) η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εικόνες και χαρακτηριστικές στιγμές από την ψηφοφορία στις αμερικανικές εκλογές

Το ενδεχόμενο νίκης του Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί ανησυχία στη Γαλλία - Τι λένε ΜΜΕ και αναλυτές

Στέφανος Κασσελάκης: Έχουμε το 56,3% – Αν έχουν την πλειοψηφία γιατί κόβουν 500 νόμιμα εκλεγμένους συνέδρους;

Λανουά: «Κόκκινη στον Μπρινιόλι για τη φάση με τον Σουλεϊμάνοφ στο ΑΕΚ – Άρης»

Βραζιλία: Βίντεο σοκ με αλεξιπτωτιστή ο οποίος πήδηξε από πλαγιά και σκοτώθηκε

Σε διαβούλευση νομοσχέδιο με 12 μειώσεις φόρων, έκτακτο επίδομα, αφορολόγητα φιλοδωρήματα και κόκκινα αγροτικά δάνεια