Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

08:34 - 21/12/2022

Για την εξομολόγηση του Ορέστη Τζιόβα, σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή, μίλησαν σήμερα στον αέρα του «Mega Καλημέρα». Ο […] The post Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: Ήταν σαν να μην ήταν επιλογή του, σαν να προέκυψε επειδή είχε γκέι φίλους

«Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του», λέει ο Κώστας Τσουρός. Σήμερα, στον αέρα του «Mega Καλημέρα», μίλησαν για την εξομολόγηση του Ορέστη Τζιόβα, σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή. Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, είχε κάποιες ενστάσεις, τις οποίες και εξέφρασε. «Αυτή τη φορά μάς λέει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: Ήταν σαν να μην ήταν επιλογή του, σαν να προέκυψε επειδή είχε γκέι φίλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

«Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με φίλους μου και όχι με αγνώστους» εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, εξέφρασε τις ενστάσεις του αναφορικά με τη δήλωσή αυτή του ηθοποιού. «Αυτή τη φορά μάς λέει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη φορά που είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, είχα πει ότι πάρα πολύ καλά έκανε και μπράβο του και τι ωραία που τα λέει. Εδώ όμως, όπως τα περιγράφει, εμένα κάπως μου κάνει. Μπράβο του που έχει κι αυτές τις εμπειρίες και που λέει για έρευνα κλπ» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης (21/12). «Αλλά αυτό το “είχα πολλούς φίλους γκέι και πήγαινα μόνο με τους φίλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Σαν να το ευτελίζει το πράγμα»

Το πρωί της Τετάρτης στο Mega Καλημέρα σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Ορέστης Τζιόβας και στην οποία αναφέρθηκε στην σεξουαλική του ζωή. «Αυτή τη φορά μάς λέει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη φορά που είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, είχα πει ότι πάρα πολύ καλά έκανε και μπράβο του και τι ωραία που τα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Σαν να το ευτελίζει το πράγμα, είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

Τη δήλωση που έκανε ο Ορέστης Τζιόβας σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή σχολίασαν στο Mega To άρθρο Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Σαν να το ευτελίζει το πράγμα, είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τσουρός για Τζιόβα: "Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του"

"Ήταν σαν να μην ήταν επιλογή του, σαν να προέκυψε επειδή είχε γκέι φίλους, σαν να μην ήθελε να το κάνει. Εμένα έτσι μου ακούγεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και μίλησε ακόμα πιο ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του. Τα λόγια του Ορέστη Τζιόβα σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε την ένστασή του. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός ανέφερε στη συνέντεξη: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί […] The post Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: Το ευτελίζει λίγο, ακούγεται σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του

Την εξομολόγηση του Ορέστη Τζιόβα σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή, σχολίασε ο Κώστας Τσουρός [...] The post Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: Το ευτελίζει λίγο, ακούγεται σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε