Γιώργος Παπαδάκης: «13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός – Δεν αντέχω άλλο»

08:30 - 21/12/2022

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει να βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό και εμφανίζεται στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι του. «Ακόμη βγαίνω θετικός. 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα θα πάω να κάνω και μοριακό και κάτι που είπαν ότι θα μου μετρήσουν… Να δούμε κατά πόσο είμαι θετικός ή δεν είμαι… Έχω πήξει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «13η μέρα που είμαι θετικός στον κορονοϊό – Έχω πήξει, δεν αντέχω άλλο»

Για ακόμα μία ημέρα, ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τη Μαρία Αναστασοπούλου από To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «13η μέρα που είμαι θετικός στον κορονοϊό – Έχω πήξει, δεν αντέχω άλλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Παπαδάκης: «13η μέρα που είμαι θετικός στον κορονοϊό – Έχω πήξει, δεν αντέχω άλλο»

Για ακόμα μία ημέρα, ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τη Μαρία Αναστασοπούλου από το σπίτι του, καθώς βγαίνει ακόμα θετικός στον κορονοϊό. Όπως είπε στη συμπαρουσιάστρια του, «έχει πήξει, δεν αντέχει άλλο». Ειδικότερα, στο ξεκίνημα του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Ακόμη βγαίνω θετικός. 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα […] Το άρθρο Παπαδάκης: «13η μέρα που είμαι θετικός στον κορονοϊό – Έχω πήξει, δεν αντέχω άλλο» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Το μήνυμα για τα φετινά Χριστούγεννα – «Ό,τι και να συμβαίνει το μαζί είναι η μνήμη»

Δανάη Παππά: Απαντάει στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η οικογενειακή φωτογραφία που μας εύχονται καλές γιορτές

4 + 1 τρόποι για να καταλάβεις ότι κάποιος λέει ψέματα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η φωτογραφία με τη Νάνσυ Αντωνίου με το χιονισμένο τοπίο

Γιάννης Βογιατζής: Η συγκίνηση στα 97 του χρόνια – «Όταν βρω τα σκούρα πάντα απευθύνομαι στη μάνα μου»