Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θηλάζει την 14 μηνών κόρη της! Φωτογραφία

11:57 - 24/01/2020

Υπέρμαχος του θηλασμού είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία πριν ενάμισι χρόνο έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της, την Ηλέκτρα. The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θηλάζει την 14 μηνών κόρη της! Φωτογραφία appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θηλάζει την 14 μηνών κόρη της (εικόνες)

Υπέρμαχος του θηλασμού είναι η γνωστή ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα πάθετε πλάκα με τη νέα φώτο της 14 μηνών κόρη της (pics)

Καιρό είχαμε να δούμε την Πηνελόπη με μία από τις κόρες της Ηλέκτρα και Λυδία!

Διαβάστε το στο queen.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα πάθετε πλάκα με τη νέα φώτο της 14 μηνών κόρη της (pics)

Καιρό είχαμε να δούμε την Πηνελόπη με μία από τις κόρες της Ηλέκτρα και Λυδία!

Διαβάστε το στο astrology.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Φωτογραφίζεται θηλάζοντας την 14 μηνών κόρη της (pics)

Θα πάθετε πλάκα με τη νέα της φωτογραφία!

Διαβάστε το στο mothersblog.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»