Αργεντινή: Προκλητικός Μαρτίνες εμφανίστηκε με... μωρό Εμπαπέ στους πανηγυρισμούς

23:52 - 20/12/2022

Η Αργεντινή πανηγυρίζει την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν ξέχασε τον… εχθρό Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο και “τρόλαρε” με προκλητικό τρόπο. Το κλίμα ευδαιμονίας στην Αργεντινή δεν απέτρεψε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες από την απόφαση να κοροϊδέψει το μεγάλο του αντίπαλο. Σε ένα κουκλάκι από μωρό, ο τερματοφύλακας της “αλμπισελέστε”, έβαλε το ... Περισσότερα To άρθρο Αργεντινή: Προκλητικός Μαρτίνες εμφανίστηκε με... μωρό Εμπαπέ στους πανηγυρισμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»