Ο Μέσι «έφαγε» το... αυγό! Η φωτογραφία που έσπασε το ρεκόρ στα likes

16:16 - 20/12/2022

H φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι μαζί με το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022 είναι πλέον το post με τα περισσότερα likes στην ιστορία του συγκεκριμένου Μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, για την πλειοψηφία των φιλάθλων, κατάφερε να φθάσει επιτέλους στην κατάκτηση του… δισκοπότηρου του ποδοσφαίρου και η φωτογραφία του με το τρόπαιο του ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μέσι «έφαγε» το... αυγό! Η φωτογραφία που έσπασε το ρεκόρ στα likes δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»