Η απλή αναλογική σαν «εργαλείο» και όχι ως ιδέα

11:33 - 24/01/2020

ΤΟ ΜΟΝΟ κόμμα που δικαιούται να μιλάει για την «απλή και άδολη αναλογική» είναι το ΚΚΕ. Αλλά κι αυτό έχει μέσα του μια εγγενή, αυτοαναιρετική αντίφαση: Δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με κανένα κόμμα, δεν συνεργάζεται τώρα και δεν προτίθεται να συνεργαστεί ούτε στο μέλλον. Γράφει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου Απλή αναλογική χωρίς ουσιαστικές και προγραμματικές συναινέσεις… Read more » The post Η απλή αναλογική σαν «εργαλείο» και όχι ως ιδέα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Λήμνος: Αντιδράσεις για τη διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με Καβάλα

Πακιστανική χειροποίητη και σπιτική εκδοχή του Tesla Cybertruck

Το τέρας της Αυστρίας που βίαζε την κόρη του 24 χρόνια μπορεί να αποφυλακιστεί – «Ο κόσμος θα μου σφίγγει το χέρι και θα λέει συγχαρητήρια»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη – «Το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου» [βίντεο]

Απίστευτο περιστατικό στην Βραζιλία: Πιλότος προσγειώνει αεροπλάνο χωρίς τροχούς!

Νέες ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή με τον Προσωπικό Αριθμό