Δέσποινα Μοιραράκη: «Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου»

12:04 - 20/12/2022

Στα γυρίσματα του εορταστικού Cash or Trash συνάντησε την Δέσποινα Μοιραράκη η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου

“Δεν ξέρω αυτό το “αστέρι” τι μπορεί να μου φέρει” ομολογεί η Δέσποινα Μοιραράκη. Τις πιο δύσκολες γιορτές βιώνει, κατά πως η ίδια ομολογεί, η Δέσποινα Μοιραράκη λίγους μήνες μετά από την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του STAR μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τρίτης, με ... Περισσότερα To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μοιραράκη: «Αυτήν την περίοδο νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου»

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Δέσποινας Μοιραράκη χωρίς τον σύζυγό της, Γιάννη ΚοντούληΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: «Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου – Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου»

H Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η οποία τη συνάντησε στα γυρίσματα του εορταστικού «Cash or Trash».H Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η οποία τη συνάντησε στα γυρίσματα του εορταστικού «Cash or Trash».Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του STAR αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, αλλά και στην εμπειρία της, με την παρουσίαση της εκπομπής του STAR. Ειδικότερα η παρουσιάστρια του «Cash or Trash» μίλησε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη πριν λίγους μήνες και η απώλειά To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Νιώθω απέραντη μοναξιά χωρίς τον Γιάννη Κοντούλη»

Διαφορετικά είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς θα τα γιορτάσει χωρίς τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, που τον Ιούνιο έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του ναυάρχου εν αποστρατεία. «Τα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: "Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου"

"Δεν ξέρω το "αστέρι" τι μπορεί να μου φέρει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η Δέσποινα Μοιραράκη περνά φέτος τις πρώτες γιορτές χωρίς τον σύζυγό της. Η επιχειρηματίας βιώνει όπως εξολομολογείται μεγάλη μοναξιά χωρίς τον άνθρωπό της, τον Γιάννη Κοντούλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες. «Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραίο γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»