Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη; «Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Το προσωπικό σχόλιο είναι σε καλούπι»
09:16 - 20/12/2022
Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο» συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τη Δήμητρα Παπαδήμα.
To άρθρο Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη; «Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Το προσωπικό σχόλιο είναι σε καλούπι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδήμα: «Στις εκπομπές το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι, εγώ δεν το μπορώ αυτό»
«Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, αυτή είναι η δουλειά της, εγώ δεν μπορώ να την κάνω» είπε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη; «Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Το προσωπικό σχόλιο είναι σε καλούπι»
Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο» συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τη Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή της για την Ελένη Μενεγάκη. «Σοβαρά συζητήθηκαν οι δηλώσεις μου σε όλες τις εκπομπές; Δεν παρακολουθώ εκπομπές. Και κατ’ αρχάς δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη. Είπα ότι “η Ελένη […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr