Σερβία: Το σπίτι των γονιών του Βούτσιτς επισκέφθηκε ο Δένδιας – Είδε και Ομπράντοβιτς
01:46 - 20/12/2022
Ανήμερα του Αγίου Νικολάου για τους Σέρβους, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών του σέρβου προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς, λέγοντας ότι «Η μισή Σερβία γιορτάζει σήμερα. Και είμαι τόσο περήφανος και τόσο χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού».
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο σπίτι των γονιών του Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας
Ανήμερα του Αγίου Νικολάου για τους Σέρβους, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών του σέρβου προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς, λέγοντας ότι «Η μισή Σερβία γιορτάζει σήμερα. Και είμαι τόσο περήφανος και τόσο χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού». Το σπίτι των γονιών του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς επισκέφθηκε χθες Δευτέρα ο υπουργός […]
Διαβάστε το στο dete.grΣερβία: Το σπίτι των γονιών του Βούτσιτς επισκέφθηκε ο Δένδιας – Είδε και Ομπράντοβιτς
Το σπίτι των γονιών του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς επισκέφθηκε χθες Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας. Ανάρτηση Βούτσιτς Την επίσκεψη γνωστοποίησε ο σέρβος πρόεδρος με ανάρτησή του στο Instagram, την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες. Δείτε ακόμα – Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει καθημερινά τις απειλές πολέμου της Τουρκίας Ο κ. Δένδιας […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr