Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπεκατώρου για τις τελευταίες του στιγμές

01:38 - 20/12/2022

Η Μαρία Μπεκατώρου άνοιξε την καρδιά της στο Mega Stories και στην Δώρα Αναγνωστοπούλου και μίλησε για το τι άνθρωπος […] The post Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπεκατώρου για τις τελευταίες του στιγμές appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Λύγισε» η Μαρία Μπεκατώρου – «Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε»

Η παρουσιάστρια για τις τελευταίες του στιγμές του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και συγκλονίζει

Διαβάστε το στο in.gr

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Τα δάκρυα της Μπεκατώρου για τις τελευταίες στιγμές του – «Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος»

Στο Mega Stories και στην Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου για την φιλία της με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.Στο Mega Stories και στην Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου για την φιλία της με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.«Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε και μιλήσαμε για πολλή ώρα με την Δώρα, μου είπε θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί του κρατούσες συντροφιά τις πιο δύσκολες στιγμές του. Δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»