Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά από την εθνική Γαλλίας
16:50 - 19/12/2022
Μία μέρα μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2022, ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του από την Εθνική Γαλλίας. Με ανάρτηση του στα social media, ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε ότι φεύγει από την εθνική Γαλλίας. “Έκανα την προσπάθεια και τα λάθη που χρειάστηκαν για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα και είμαι περήφανος για ... Περισσότερα
To άρθρο Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά από την εθνική Γαλλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υποδοχή ηρώων στο Παρίσι για την Εθνική Γαλλίας
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας επέστρεψε από το Κατάρ το βράδυ της Δευτέρας (19/12) και στο Παρίσι την υποδέχθηκε πολύ μεγάλο πλήθος, μετά την ηρωική ήττα από την Αργεντινή…
Υποδοχή ηρώων στο Παρίσι για την Εθνική Γαλλίας - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΑποσύρεται ο Καρίμ Μπενζεμά από την Εθνική Γαλλίας: «Εγραψα κι εγώ τη δική μου Ιστορία»
Την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας ανακοίνωσε
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜουντιάλ 2022: Ο Μπενζεμά είπε οριστικό «αντίο» στην εθνική Γαλλίας
Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε στα γενέθλιά του την αποχώρησή του…
Διαβάστε το στο onsports.grΟ Μπενζεμά θα επιστρέψει στην Εθνική Γαλλίας μόνο εάν...
Ο Μπενζεμά θα επιστρέψει στην Εθνική Γαλλίας μόνο εάν...
19/12/2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε μέσω των social media πως αποσύρεται από την Εθνική Γαλλίας.
«Προσπάθησα, έκανα λάθη και όλα αυτά με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Έγραψα την ιστορία μου και αυτή με τους δύο μας φτάνει στο τέλος της», έγραψε. Μια απόφαση που αποτελεί αποτέλεσμα της κόντρας και της ψυχρότητας μεταξύ του έμπειρου φορ και του Ντιντιέ Ντεσάν.
Ωστόσο, ο Μπενζεμά δεν αποκλείεται να κάνει… στροφή 180 μοιρών και να αλλάξει την απόφασή του, ακόμη και σύντομα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο των «τρικολ
Διαβάστε το στο filathlos.grΤέλος ο Μπενζεμά από την Εθνική Γαλλίας (pic)
Τέλος στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας έβαλε ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στα social media πως δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «μπλε». Ο Μπενζεμά, που σήμερα κλείνει τα 35 του χρόνια, έκανε το ντεμπούτο του με το εθνόσημο τον Μάρτιο του 2007 και έκτοτε […]
Διαβάστε το στο dete.gr