Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο Χριστουγεννιάτικος τιμοκατάλογος σε ένα από τα μαγαζιά του – Πόσο κοστίζει «το κεφάλι»

13:04 - 19/12/2022

Το Goya Gastrobar είναι ένα εστιατόριο που σερβίρει γεύσεις από την Ιαπωνία και την Λατινική Αμερική. Ο Chef Αντώνης Κουρκούτας, executive sushi chef του Ithaki Restaurant, έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην ιαπωνική και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, με πιάτα που συνοδεύονται από ιδιαίτερα cocktails σε έναν φαντασμαγορικό χώρο στην Γλυφάδα… Διαβάστε περισσότερα στο […] Το άρθρο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο Χριστουγεννιάτικος τιμοκατάλογος σε ένα από τα μαγαζιά του – Πόσο κοστίζει «το κεφάλι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα