Liberation: Και στο τέλος «νικητής» του Μουντιάλ είναι το... Κατάρ

12:48 - 19/12/2022

H Ντόχα έπαιξε «μπάλα» σε διπλωματικό επίπεδο - Η παρουσία Μακρόν, Αλ Σίσι, Ερντογάν και οι συμφωνίες για το φυσικό αέριο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Liberation: Και στο τέλος «νικητής» του Μουντιάλ είναι το... Κατάρ

Liberation: Και στο τέλος «νικητής» του Μουντιάλ είναι το... Κατάρ 19/12/2022 Μια διαφορετική ανάγνωση για το Μουντιάλ 2022 και την «μπάλα» που παίχτηκε σε διπλωματικό και οικονομικό επίπεδο κάνει η γαλλική εφημερίδα Liberation σημειώνοντας ότι μπορεί η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του Κατάρ να σταμάτησε στη φάση των ομιλών, η διπλωματία, ωστόσο, της Ντόχα έφτασε μέχρι τον... τελικό. Αφορμή για το συμπέρασμα αυτό το γεγονός ότι στη Ντόχα - με αφορμή το Μουντιάλ - βρέθηκαν δεκάδες αρχηγοί κρατών και διπλωμάτες ενώ επί τάπητος τέθηκαν συμβόλαια εκατομμυρίων με τους Καταριανούς να επιδιώκουν, όπως πάντα, να ασκήσουν λίγο περισσότερη επιρροή στη διεθνή κοινότητα.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω παρενοχληθεί και δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ από τη συνεργασία μας

Super League 2: Έμειναν στο 1-1 Καλαμάτα και Κηφισιά, μόνος πρώτος ο Πανιώνιος – Δείτε τα γκολ

«Περνώ και μόνη μου καλά»: Δέκα άνθρωποι αποκαλύπτουν γιατί δεν παντρεύονται

Super League: Πλησίασε την τετράδα ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τρίποντο με τον ΟΦΗ - Δείτε γκολ

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Και έκτο νεκρό βρέφος - Η αλλαγή της κατάθεσης από τη μητέρα του τελευταίου παιδιού

Εκρηξη στους Αμπελοκήπους: Συνελήφθη η 30χρονη που είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος