Θετικός στον κορονοϊό για 12η μέρα ο Γιώργος Παπαδάκης

12:18 - 19/12/2022

«Καλημέρα Ελλάδα» από το… σπίτι είπε και σήμερα (19.12.2022) το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης, που συνεχίζει να είναι θετικός στον κορονοϊό. Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν ξανά μόνη στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα», αφού ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή ξανά από το… σπίτι του. Αιτία; Ο κορονοϊός! Ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει θετικός για 12η μέρα ... Περισσότερα To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό για 12η μέρα ο Γιώργος Παπαδάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός για 12η μέρα ο Γιώργος Παπαδάκης: Μου έχουν σπάσει τα νεύρα

Ακόμα να βγει αρνητικό το τεστ κορονοϊού του Γιώργου Παπαδάκη, μετά από 12 μέρες νόσησης. Ο δημοσιογράφος, που βγαίνει στο «Καλημέρα Ελλάδα» από παράθυρο στο σπίτι του, έχει αγανακτήσει με την κλεισούρα στο σπίτι. «Καλημέρα Ελλάδα. Είπαμε να κολλήσουμε, εντάξει, είχα και μια ψιλοεπιδείνωση, πήγα και στο νοσοκομείο, έκατσα και 3-4 μέρες. Εντάξει, μια χαρά είμαι, λυγίζω σίδερα. Και συνεχίζω να βγαίνω θετικός και είναι η 12η ημέρα» είπε. Και συνέχισε: «Μου λένε οι γιατροί ότι ούτε μπορώ να κολλήσω, ούτε μεταδίδω. Μου είπαν ότι, αν έρθω, πρέπει να είμαι συνέχεια με μάσκα. Θα έβγαινε το τεστ θετικό, αν ερχόμουν σήμερα το πρωί. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, είμαι κλεισμένος σπίτι εδώ και 12 μέρες.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό που υπέστη

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έψαλλε τα κάλαντα μαζί με τα παιδιά του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος

Βροχές και μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας: Στο «κόκκινο» η κίνηση στο κέντρο

Ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη έκαναν Χριστούγεννα στη Βιέννη

Φοίβος: «Ο Νίκος Καρβέλας μου είχε ζητήσει να αφήσω την Δέσποινα Βανδή για την Άννα Βίσση»

ΛεΝτέι: Προτιμώ τη ζωή στο Μιλάνο από αυτή στην Αθήνα