Η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει να έχει καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της: «Δεν θέλω να έχω έχθρα με κανέναν»

10:10 - 19/12/2022

Η Γκουίνεθ Πάλτροου προσπαθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην συντρόφους της και αυτό δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει να έχει καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία έχει κλείσει τα 50 της χρόνια, είχε σχέσεις με διάσημους και μη άντρες. Αυτό που είπε για τις σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της, είναι πως κρατάει καλές σχέσεις.  Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και η ιδιοκτήτρια εταιρείας προϊόντων ευεξίας απαντώντας σε ερωτήσεις στο Instagram αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με κάποιους πρώην συντρόφους της.  «Πολύ, πολύ. Πιστεύω πραγματικά στους συνειδητούς χωρισμούς», έγραψε, σύμφωνα με το Yahoo. «Όταν περνάς ουσιαστικό χρόνο με κάποιον, είναι ωραίο να μεταμορφώνεται σε φιλία. Δεν θέλω να έχω έχθρα με κανέναν».  Σε άλλο σημείο, κατά τη διάρκεια του

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει να τα έχει καλά με τους πρώην της - Εκείνοι, δεν ξέρουμε

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο