Η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει να έχει καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της: «Δεν θέλω να έχω έχθρα με κανέναν»
10:10 - 19/12/2022
Η Γκουίνεθ Πάλτροου προσπαθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην συντρόφους της και αυτό δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει να έχει καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία έχει κλείσει τα 50 της χρόνια, είχε σχέσεις με διάσημους και μη άντρες. Αυτό που είπε για τις σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της, είναι πως κρατάει καλές σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και η ιδιοκτήτρια εταιρείας προϊόντων ευεξίας απαντώντας σε ερωτήσεις στο Instagram αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με κάποιους πρώην συντρόφους της. «Πολύ, πολύ. Πιστεύω πραγματικά στους συνειδητούς χωρισμούς», έγραψε, σύμφωνα με το Yahoo. «Όταν περνάς ουσιαστικό χρόνο με κάποιον, είναι ωραίο να μεταμορφώνεται σε φιλία. Δεν θέλω να έχω έχθρα με κανέναν». Σε άλλο σημείο, κατά τη διάρκεια του
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει να τα έχει καλά με τους πρώην της - Εκείνοι, δεν ξέρουμε
Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr