The Voice: Η αδελφή της Ανδρομάχης διεκδίκησε τα τέσσερα «σε θέλω»
21:48 - 18/12/2022
Στη σκηνή του The Voice επέλεξε η Σταυρούλα Δημητροπούλου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, λίγο πριν την αυλαία των blind […]
The post The Voice: Η αδελφή της Ανδρομάχης διεκδίκησε τα τέσσερα «σε θέλω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
The Voice: Η αδελφή της Ανδρομάχης διεκδίκησε τα τέσσερα «σε θέλω»
Στη σκηνή του The Voice επέλεξε η Σταυρούλα Δημητροπούλου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, λίγο πριν την αυλαία των blind auditions, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Όπως η ίδια αποκάλυψε, δε, η 25χρονη διαγωνιζόμενη είναι αδελφή της Ανδρομάχης που εκπροσώπησε μόλις την περσινή σεζόν την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision. Η γοητευτική διαγωνιζόμενη του The Voice επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Titanium» έχοντας σαν μοναδικό στόχο να γυρίσει τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη. Αν και δεν ασχολείται επαγγελματικά ακόμα με το τραγούδι, όπως ομολόγησε πλάι στην αδελφή της στον Γιώργο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grThe Voice: Η αδελφή της Ανδρομάχης στη σκηνή του σόου
Το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του The Voice μια από τις διαγωνιζόμενες που είδαμε ήταν η 25χρονη, Σταυρούλα Δημητροπούλου, η οποία είναι η μικρή αδερφή της Ανδρομάχης, που εκπροσώπησε την Κύπρο στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision. H Σταυρούλα Δημητροπούλου ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι Titanium κάνοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Έλενα […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr