Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», είπε ο 15χρονος πριν αυτοπυροβοληθεί

18:50 - 18/12/2022

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», αυτές φέρεται να ήταν οι τελευταίες λέξεις του 15χρονου παιδιού, που έβαλε τέλος στην ζωή του, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω» – Τα λόγια του 16χρονου, όταν τηλεφώνησε στο 112

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 16χρονου στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του.Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 16χρονου στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του.«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω». Αυτό φέρεται να είπε ο 16χρονος όταν τηλεφώνησε στο 112 και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το ανήλικο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω, ειπε στο τηλέφωνο ο 16χρονος που τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με όπλο

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο του 16χρονου ο οποίος, χθες το μεσημέρι, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα ο πατέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ώστε να ενημερώσει για την πράξη του. «Έχω […] Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω, ειπε στο τηλέφωνο ο 16χρονος που τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με όπλο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Ακρίβεια: Βαθιά θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι καταναλωτές

Πόσα γραμμάρια είναι μια πρέζα αλάτι;

Το φαράγγι της Αιτωλοακαρνανίας που λίγοι γνωρίζουν, με τον κρυμμένο καταρράκτη

Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια με μόλις 3 υλικά

Μπάιντεν: Ισραήλ και Λίβανος αποδέχτηκαν την πρόταση για εκεχειρία

Σαλάτα του καίσαρα: Η συνταγή που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά