"Μου Μου" στο Royal

17:16 - 18/12/2022

Royal PatrasΤρίτη, 27 Δεκ 2022 21:30Ο Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝ Πατρών "Δημήτρης και Βέρα Σφήκα" σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 21:30 στον πολυχώρο ROYAL (Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα) από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “ΘΕΩΡΙΚΟΝ” τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου. Ευχαριστούμε θερμά το αθλητικό σωματείο γυναικών Καλλιπάτειρα παράρτημα Πάτρας για την πρωτοβουλία και ελπίζουμε ότι στις 27 Δεκεμβρίου θα γεμίσουμε τον πολυχώρο...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας