16χρονος στο Παλαιό Φάληρο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο του πατέρα του – Είχε καλέσει το 112

15:52 - 18/12/2022

Άμεση ήταν η κινητοποίηση από τις Αρχές, όταν η τηλεφωνική γραμμή 112, δέχθηκε τηλεφώνημα από 16χρονο, ο οποίος είπε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, με τον νεαρό να κλείνει αμέσως το τηλέφωνο. Μετά το τηλεφώνημα, ενημερωθήκαν πυροσβεστική και αστυνομία. Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, από το οποίο είχε Το άρθρο 16χρονος στο Παλαιό Φάληρο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο του πατέρα του – Είχε καλέσει το 112 εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεκρός 16χρονος στο Φάληρο από το όπλο του πατέρα του – Είχε καλέσει το 112

Νεκρός είναι ο 16χρονος στο Φάληρο – Είχε καλέσει νωρίτερα στο 112 για να πει «θέλω να αυτοκτονήσω». Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Λίγο μετά τις 14:00 ο 16χρονος που άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, είχε τηλεφωνήσει από το Φάληρο στο 112. Στο τηλεφωνικό κέντρο, είχε αναφέρει: «Θέλω να αυτοκτονήσω» και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο. […] The post Νεκρός 16χρονος στο Φάληρο από το όπλο του πατέρα του – Είχε καλέσει το 112 appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;