Μουντιάλ 2022 – Γιος Μαραντόνα: Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι’ αυτή την εθνική Αργεντινής

11:50 - 18/12/2022

Για την πορεία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο μίλησε ο Ιταλός γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Σινάγκρα, που γεννήθηκε το 1986, λίγους μήνες μετά την τελευταία κατάκτηση του τροπαίου από την «αλμπισελέστε». «Το ζω σαν “loco”, παρακολουθώ όλους τους αγώνες, βλέπω όλες τις ειδήσεις, θέλω να βάλω το τρίτο αστέρι στο στήθος μου γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά. Δίνουν τα πάντα για τη φανέλα και ελπίζω να συμβεί», δήλωσε μεταξύ άλλων. Ερωτηθείς για το πώς θα αισθανόταν ο πατέρας του για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ντιέγκο Τζούνιορ δεν έχει καμία αμφιβολία. Αγαπούσε την εθνική του ομάδα και θα συνεχίσει να την απολαμβάνει από τον ουρανό. «Είμαι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιος Μαραντόνα: Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι’ αυτή την εθνική

Συγκινεί με τις δηλώσεις του ο γιος του Μαραντόνα με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ στο ΚατάρΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα