Χοιρινό με χόντρο (πλιγούρι – σπασμένο στάρι)

08:02 - 18/12/2022

Τις γιορτές στην Ηρακλειά όπως και στην Αμοργό, συνήθιζαν να τρώνε τον κοφτό (αποφλοιωμένο, μουλιασμένο και σπασμένο στάρι). Τα σπίτια που είχαν χοίρο και τον είχαν σφάξει και είχαν κάνει καβουρμά μπορούσαν να τον κάνουν κοκκινιστό με χόντρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Κάποιοι βιάζονται για τον ανασχηματισμό

Το tovima.gr συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ

5 το πρωί: Κρίσιμη συνάντηση ΗΠΑ και Ουκρανίας – Εισβολή Παπαδόπουλου στην Εθνική Πινακοθήκη – Θρήνος στο Βόλο

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου όπως την φαντάζομαι

Πρωτοποριακή βλαστοκυτταρική θεραπεία δοκιμάζεται σε ασθενείς με Πάρκινσον

Κορνήλιος Καστοριάδης: Πώς περιέγραφε τον σύγχρονο κόσμο το 1989