Χοιρινό με χόντρο (πλιγούρι – σπασμένο στάρι)

08:02 - 18/12/2022

Τις γιορτές στην Ηρακλειά όπως και στην Αμοργό, συνήθιζαν να τρώνε τον κοφτό (αποφλοιωμένο, μουλιασμένο και σπασμένο στάρι). Τα σπίτια που είχαν χοίρο και τον είχαν σφάξει και είχαν κάνει καβουρμά μπορούσαν να τον κάνουν κοκκινιστό με χόντρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Τα φουντούκια του Πούτιν, ο εφιάλτης του πυρηνικού πολέμου και η πιθανή μπλόφα

Αθηνά Λινού: Μήνυση σε Παύλο Πολάκη – Γιατί ζητά την ποινική του δίωξη

Μετρό Θεσσαλονίκης: 60 λεπτά το εισιτήριο, 13 στάσεις, ανά 3,5 λεπτά οι συρμοί

Ισπανία: Πρόστιμο 179 εκατ. σε πέντε αεροπορικές εταιρείες για καταχρηστικές χρεώσεις

Βίκτορ Όρμπαν: «»Λάθος» το ένταλμα σύλληψης σε Νετανιάχου. Δε θα το εφαρμόσουμε»

Από τι υλικό κτίστηκε η Βουλή των Ελλήνων – Η αποκάλυψη 180 χρόνια μετά