Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Φέτος το Survivor θα είναι Love Island»

10:28 - 17/12/2022

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στον Χρήστο Γιασκουλίδη και μίλησε για το Survivor και το γεγονός […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Φέτος το Survivor θα είναι Love Island» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φέτος το Survivor All Star θα είναι Love Island

«Θα είναι δύσκολο, έχουμε συνηθίσει να κοιμόμαστε μαζί» ανέφερε τη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο ριάλιτι 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Survivor και My Style Rocks

“Μου έχει γίνει πολλές φορές η πρόταση για τα προηγούμενα Survivor κι η αλήθεια είναι πως δεν είμαι για το συγκεκριμένο παιχνίδι” ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις στο Open Weekend και στον Χρήστο Γιασκουλίδη κι εξέφρασε την άποψή της τόσο για το Survivor, όσο και το My Style Rocks, που θα ... Περισσότερα To άρθρο Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Survivor και My Style Rocks δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το Survivor All Star θα είναι Love Island

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα και το Survivor All StarΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παναγιώταρου: Φέτος το Survivor θα είναι λίγο Love Island

Για το All Star Survivor με την πιθανή συμμετοχή του Στάθη Σχίζα, αλλά και το My Style Rocks μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. «Πιστεύω ότι θα είναι καλά τα φετινά Χριστούγεννα. Μου έχει γίνει πολλές φορές η πρόταση για τα προηγούμενα Survivor κι η αλήθεια είναι πως δεν είμαι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αφήνω τους άλλους να το κάνουν καλύτερα, όπως αυτοί ξέρουν. Φέτος θα είναι λίγο Love Island το παιχνίδι κι όχι τόσο Survivor… Αν πάει ο Στάθης στο Survivor, να γυρίσει με την νίκη. Θα είναι δύσκολο. Έχομε συνηθίσει να είμαστε μαζί και να κοιμόμαστε μαζί.» είπε η αρχικά και συνέχισε: «Μου αρέσει η Κατερίνα Καραβάτου για την παρουσίαση του My Style Rock

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Φέτος θα είναι λίγο Love Island το παιχνίδι και όχι τόσο Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκανε δηλώσεις η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η γνωστή Influencer μίλησε για το «Survivor» και το γεγονός πως ο Στάθης Σχίζας θα είναι λογικά ανάμεσα στους παίκτες. Επίσης, αναφέρθηκε και στον καινούργιο κύκλο του «My Style Rocks». «Πιστεύω ότι θα είναι καλά τα φετινά Χριστούγεννα. Μου έχει γίνει πολλές φορές η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Survivor All Star: «Φέτος το παιχνίδι θα είναι λίγο Love Island»

Το πρωί του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο Open Weekend. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ρωτήθηκε για το εάν ο αγαπημένος της Στάθης Σχίζας θα λάβει μέρος στο Survivor All Star.  H γνωστή Influencer μίλησε για το Survivor και το γεγονός πως ο Στάθης Σχίζας θα είναι λογικά ανάμεσα στους παίκτες αλλά και τον καινούργιο […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Survivor All Star: «Φέτος το παιχνίδι θα είναι λίγο Love Island» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε