Δήμητρα Παπαδήμα: «Πήρε τη θέση μου η Ελένη Μενεγάκη, αποδείχθηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες»
08:08 - 17/12/2022
Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά και την […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: «Πήρε τη θέση μου η Ελένη Μενεγάκη, αποδείχθηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδήμα: «H Ελένη Μενεγάκη πήρε τη θέση μου, αποδείχθηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες»
«Εγώ προτίμησα την τέχνη και η τέχνη εμένα» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη: «Πήρε τη θέση μου – Αποδείχθηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες»
Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Βαγγέλη Καράλη. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά και την αντικατάστασή της από την Ελένη Μενεγάκη. «Η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά ήταν ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή “Cocktail” στο Mega με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πώς σας έγινε η πρόταση και τι θυμόσαστε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔήμητρα Παπαδήμα για Μενεγάκη: Πήρε τη θέση μου και αποδείχτηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες – Εγώ προτίμησα την Τέχνη
Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε-μεταξύ άλλων- για την πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά και την αντικατάστασή σας τότε από την Ελένη Μενεγάκη.Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε-μεταξύ άλλων- για την πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά και την αντικατάστασή σας τότε από την Ελένη Μενεγάκη.Η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά ήταν ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Cocktail» στο Mega με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πώς σας έγινε η πρόταση και θυμόσαστε από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔήμητρα Παπαδήμα: «H Ελένη Μενεγάκη πήρε τη θέση μου, αποδείχθηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες»
Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά και την αντικατάστασή της τότε από την Ελένη Μενεγάκη. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Cocktail» στο MEGA και σχολίασε το πώς της έγινε η πρόταση για τη συγκεκριμένη συνεργασία. «Δουλειά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr