Η Τζόυς Ευείδη μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές
08:39 - 24/01/2020
Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Τζόυς Ευείδη. Η δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε, μέσα […]
The post Η Τζόυς Ευείδη μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Tζόυς Ευείδη: Το πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές
Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Τζόυς Ευείδη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Τζόυς Ευείδη μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν η Τζόυς Ευείδη. Η δημοφιλής ηθοποιός -μεταξύ άλλων- μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές. Ένα πρόβλημα που πολλοί θαυμαστές της εντοπίζουν και που ενοχλεί πολύ και την ίδια. Μάλιστα, όπως είπε είναι θέμα χρόνου να πάρει τη μεγάλη απόφαση ώστε να το αντιμετωπίσει χειρουργικά.
«Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Τζόυς Ευείδη. “Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές. Θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Τζόυς Ευείδη μιλά για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει…
«Ντρέπομαι λίγο» πρόδωσε ειλικρινώς η ηθοποιός! Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Τζόυς Ευείδη. Η δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε, μέσα σε όλα, να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές με αποτέλεσμα να δέχεται πλήθος μηνυμάτων στα social media. “Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΗ Τζόυς Ευείδη μιλά για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει!
Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Τζόυς Ευείδη. Η δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε, μέσα σε όλα, να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές με αποτέλεσμα να δέχεται πλήθος μηνυμάτων στα social media. “Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤζόυς Ευείδη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (vid)
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε η […]
The post Τζόυς Ευείδη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΗ Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε τον λόγο που έχει αλλάξει η φωνή της (Vid)
Την Τζόυς Ευείδη υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Διαβάστε το στο neolaia.grΗ Τζόυς Ευείδη μιλά για τον γάμο που δεν έκανε και τη φωνή που…άλλαξε!
Η συνέντευξη της Τζόυς Ευείδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2NightShow ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα… όπως είναι άλλωστε και η ηθοποιός! Ο γάμος που δεν έκανε ποτέ, η προσωπική της ζωή και η αλλαγή στην φωνή της! Η συνέντευξη της Τζόυς Ευείδη το βράδυ της Πέμπτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν εφ’ όλης της ύλης! Η ηθοποιός […]
Το άρθρο Η Τζόυς Ευείδη μιλά για τον γάμο που δεν έκανε και τη φωνή που…άλλαξε! εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΗ Τζόυς Ευείδη εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για όλα μεταξύ άλλων και για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.
Διαβάστε το στο pagenews.gr