Πρόεδρος ΑΔΑΕ για δημοσίευμα EURACTIV – «Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και απολαμβάνει πλήρους ανεξαρτησίας»

19:56 - 16/12/2022

Δελτίο Τύπου από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών), Χρήστο Ράμμο σε σχέση με τα περί παρακολουθήσεων Κύρτσου, Τέλλογλου από την ΕΥΠ και παρεμπόδισης των ελέγχων της, που, όμως, διαψεύστηκαν από την COSMOTE. Στη γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος επισημαίνει ότι «είναι αυτονόητο ότι η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου ... Περισσότερα To άρθρο Πρόεδρος ΑΔΑΕ για δημοσίευμα EURACTIV – «Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και απολαμβάνει πλήρους ανεξαρτησίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Black Friday 2024: Σήμερα η μεγάλη μέρα των εκπτώσεων, ανοιχτά τα εμπορικά την Κυριακή

Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Νίκο Μουτσινά: «Ίσως αν δεν είχε κλείσει το Alter, να ήμουν ακόμα εκεί»

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό - Προβλήματα και στο κέντρο της Αθήνας

Audi: Αποκάλυψη για τη 2η γενιά του Q5 Sportback

Black Friday 2024: Κορυφώνεται το εκπτωτικό κύμα

Εριέττα Κούρκουλου: «Η παιδική μου ηλικία χαρακτηριζόταν από μοναξιά, κατέληξα να θαυμάζω τη μητέρα μου»