Ελένη Χατζίδου: Έτσι μου έγραψε το «Χειρότερα» ο Παντελής Παντελίδης

19:34 - 16/12/2022

Η τρυφερή αναφορά από την Ελένη Χατζίδου στον αείμνηστο συνάδελφο της. Στον τρόπο με τον οποίο έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, δια χειρός Παντελή Παντελίδη, αναφέρθηκε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star με αφορμή την ιστορία της Κατερίνας Στανίση γύρω από τη γέννηση του τραγουδιού «Μυστικέ μου έρωτα». Ειδικότερα, όταν η Μαίρη Αργυριάδου ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Έτσι μου έγραψε το «Χειρότερα» ο Παντελής Παντελίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξελίξεις φέρνει η απόφαση της ExxonMobil να προχωρήσει άμεσα σε γεώτρηση εντός της κυπριακής ΑΟΖ

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της καθημερινής κατανάλωσης καφέ – Τι λένε οι επιστήμονες

«Άγνωστο πρόσωπο» για τις Αρχές ο 49χρονος φιλόλογος και ενοικιαστής της αποθήκης «γιάφκας» στο Παγκράτι

Καιρός σήμερα: Βουτιά της θερμοκρασίας με βροχές και χιόνια στα βουνά – Αναλυτική πρόγνωση

Νυχτερινοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο - Μπαράζ εκρήξεων στη Βηρυτό

Ο Αντρέας Ομπστ της Μπάγερν Μονάχου έκανε ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία της Euroleague