Νίκος Μουτσινάς: «Κι εμένα με φωνάζουν Big D για άλλους λόγους»

16:34 - 16/12/2022

Ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε «θύμα» της τηλεφωνικής φάρσας που του έκανε ο Mente Fuerte. Ο γνωστός τράπερ συστήθηκε ως Διονύσης, […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Κι εμένα με φωνάζουν Big D για άλλους λόγους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Κι εμένα με φωνάζουν Big D για άλλους λόγους

Ο Mente Fuerte έστησε τηλεφωνική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12). Ο τράπερ συστήθηκε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ και στο «Καλό Μεσημεράκι» ως Διονύσης ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού. Ο «κολλητούλης» θέλησε να μιλήσει με τον Νίκο Μουτσινά για τα προσωπικά του ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις γυναίκες. «Εγώ δεν έχω προβλήματα με τις γυναίκες, γιατί είμαι παίκτης. Επειδή βλέπω ότι με την τηλεόραση δεν το ‘χεις, δεν είναι το δυνατό σου σημείο, έχω γράψει ένα τραγούδι που θέλω να το πούμε μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο «Διονύσης» και είπε κάποιους από τους στίχους στον Νίκο Μουτσινά. «Τη στιγμή που σου την κάνω, ξέρω πως σε χάνω. Είσαι η καψούρα μου κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε