Κατερίνα Στανίση: Αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από τη μεγάλη επιτυχία «Μυστικέ μου έρωτα»

22:00 - 15/12/2022

Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει» και είχε πολλά να πει για τη μεγάλη πορεία της στο χώρο του τραγουδιού ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη -μέχρι τώρα- ιστορία πίσω από τη δημιουργία της μεγάλης της επιτυχίας «Μυστικέ μου έρωτα». Μιλώντας για τα πρώτα βήματα στο τραγούδι, η Κατερίνα Στανίση θυμήθηκε πως: «Απέναντί μας ήταν μία ταβέρνα που φιλοξενούσε συγκροτήματα. Μου έδωσαν το μικρόφωνο και τραγούδησα και εγώ και η καρδιά μου πήγαινε με χίλια. Δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, από ποια μεριά να το κρατάω. Με έψαχναν στην μάνα μου να πάω να τραγουδάω. Την πρώτη βραδιά ήρθε η αστυνομία και με πήραν από το αυτί. Με ρώτησαν τι ηλικία έχω, τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα, πριν από το οικογενειακό ταξίδι το εξωτερικό

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού – Φορτηγάκι προσέκρουσε στο διαχωριστικό και έριξε κολώνα

Διακοπές στο Ντουμπάι για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την Ελληνίδα σύζυγό του και τον γιο τους

Κακοκαιρία στην Εύβοια: «Σκεπάστηκε» από χιόνι η Σέτα 

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 28/12/2024