Κώστας Χατζής: Διώχνεις τη γυφτιά και το πουλάς με 1.000 ευρώ, άρα η γυφτιά κάπου σε βολεύει

18:18 - 15/12/2022

Ο Κώστας Χατζής, ο εξαιρετικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. «Σε αυτόν το χώρο μπήκα, για να… προπαγανδίσω -με την καλή έννοια- για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα ανθρώπινα καθήκοντα, να καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό. Δεν ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Έγινα τραγουδιστής για να διηγηθώ τη ζωή μου. Από παιδί ένιωσα περίεργα γιατί δεν ήμουν μέσα στη φυλή. Γεννήθηκα σε μια όμορφη γειτονιά που είχε όλες τις τάξεις. Τότε δεν υπήρχε η λέξη ελίτ. Υπήρχαν οι πλούσιοι, η μεσαία τάξη, οι φτωχοί και οι πιο φτωχοί. Υπήρχαν όμως και οι πληβείοι που εκεί άνηκα εγώ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζής: Διώχνεις τη γυφτιά και το πουλάς με 1.000 ευρώ, άρα η γυφτιά κάπου σε βολεύει

Ο Κώστας Χατζής, ο εξαιρετικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024