Ιωάννα Πηλιχού: «Τα Μέσα αντιμετώπιζαν τον Φιλιππίδη σαν βασιλιά – Ποιος θα με πίστευε;»
15:28 - 15/12/2022
Στην εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε η Ιωάννα Πηλιχού. Η ηθοποιός μίλησε για την κακή συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για το πώς αντιμετωπίστηκε η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό. «Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί οκτώ χρόνια και συζούμε», είπε […]
Το άρθρο Ιωάννα Πηλιχού: «Τα Μέσα αντιμετώπιζαν τον Φιλιππίδη σαν βασιλιά – Ποιος θα με πίστευε;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Πηλιχού: Τα Μέσα αντιμετώπιζαν τον Πέτρο Φιλιππίδη σα βασιλιά – Φοβηθήκαμε και δεν μιλήσαμε
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) η Ιωάννα Πηλιχού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακή συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ μίλησε και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε όταν έκανε γνωστό που βίωσε σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό. «Τα media δεν ήταν πάντα καλοπροαίρετα μαζί μου. Είχα στεναχωρηθεί με το πώς είχε αντιμετωπιστεί το θέμα της σεξουαλικής μου παρενόχλησης από κάποιες εκπομπές. Κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία να γελάσουν», είπε αρχικά η Ιωάννα Πηλιχού, σχετικά με την εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό. Η Ιωάννα Πηλιχού αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον Πέτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ιωάννα Πηλιχού αποκαλύπτει για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμασταν δύο νέα παιδιά τότε, κανείς δεν θα μας πίστευε»
Για την περίοδο της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Πηλιχού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είχε περάσει καλά στη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη. Η Ιωάννα Πηλιχού ήταν ακόμη στο ξεκίνημα της πορείας της, κάτι που την έκανε τότε να διστάζει να μιλήσει […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr