Αντώνης Στάμος: «Βλέπω την Νικολούλη με τον Γεωργούλη στο μπαρ, έπαθα σοκ και μου κόπηκαν τα πόδια»

14:30 - 15/12/2022

Στο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» εμφανίστηκε ο ηθοποιός Αντώνης Στάμος, μέσω ζωντανής σύνδεσης, όπου και μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και […] The post Αντώνης Στάμος: «Βλέπω την Νικολούλη με τον Γεωργούλη στο μπαρ, έπαθα σοκ και μου κόπηκαν τα πόδια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Στάμος: «Βλέπω την Νικολούλη με τον Γεωργούλη στο μπαρ, έπαθα σοκ και μου κόπηκαν τα πόδια»

Στο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» εμφανίστηκε ο ηθοποιός Αντώνης Στάμος, μέσω ζωντανής σύνδεσης, όπου και μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για την «μεγάλη» παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο παρελθόν με την Αγγελική Νικολούλη και τον Αλέξη Γεωργούλη. Στο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» εμφανίστηκε ο ηθοποιός Αντώνης Στάμος, μέσω ζωντανής σύνδεσης, όπου και μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για την «μεγάλη» παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο παρελθόν με την Αγγελική Νικολούλη και τον Αλέξη Γεωργούλη. Ειδικότερα, ο Αντώνης Στάμος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μεγάλο κόλλημα με την Αγγελική Νικολούλη από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

“Βλέπω την Νικολούλη με τον Γεωργούλη στο μπαρ, έπαθα σοκ, μου κόπηκαν τα πόδια, πάνω στην παράνοια με κοιτάζει, την κοιτάζω…”

“Με κοιτάζει, την κοιτάζω, με βλέπει ότι την κοιτάζω, την βλέπω ότι με κοιτάζει και μου κάνει νόημα” δήλωσε ο Αντώνης Στάμος. Στο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» εμφανίστηκε ο ηθοποιός Αντώνης Στάμος, μέσω ζωντανής σύνδεσης, όπου και μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για την «μεγάλη» παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο παρελθόν με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»