Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο»
13:26 - 15/12/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Ιωάννα Πηλιχού. Η ηθοποιός μίλησε για την κακή συνεργασία της με […]
The post Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηλιχού για τη συνεργασία με Φιλιππίδη: «Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο»
«Τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά» ανέφερε για τον ηθοποιό
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΙωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο (vid)
«Τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά, ήταν παντοδύναμος», λέει η Ιωάννα Πηλιχού.
Διαβάστε το στο GazzettaΙωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο»
Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από κάποιες εκπομπές η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό, μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από κάποιες εκπομπές η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό, μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».«Τα media δεν ήταν πάντα καλοπροαίρετα μαζί μου. Είχα στεναχωρηθεί με το πώς είχε αντιμετωπιστεί το θέμα της σεξουαλικής μου παρενόχλησης από κάποιες εκπομπές. Κάποιοι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Πηλιχού: «Αν βγαίναμε τότε να μιλήσουμε για τον Πέτρο Φιλιππίδη θα μας τρώγανε λάχανο»
Για την περίοδο της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Πηλιχού
To άρθρο Ιωάννα Πηλιχού: «Αν βγαίναμε τότε να μιλήσουμε για τον Πέτρο Φιλιππίδη θα μας τρώγανε λάχανο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μου μαζί του»
«Φοβηθήκαμε και δεν μιλήσαμε γιατί ήμασταν δύο νέα παιδιά και είπαμε "ποιος θα μας πιστέψει;"» είπε η ηθοποιός για τον κατηγορούμενο για βιασμό συνάδελφό της
Διαβάστε το στο news.grΠηλιχού για Φιλιππίδη: "Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο"
"Τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά, ήταν παντοδύναμος"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΙωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά»
Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για την κακή συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην οποία δεν είχε περάσει καλά. «Δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Φοβηθήκαμε 100% και δεν μιλήσαμε. Δεν ήταν ο μοναδικός που τα Μέσα που τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά. Όταν ένας άνθρωπος νιώθεις ότι έχει και τη γνώμη […]
The post Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr