Κωνσταντίνος Καζάκος: «Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος»
11:00 - 15/12/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον […]
The post Κωνσταντίνος Καζάκος: «Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ό,τι μπούρδα έκανα μεγάλωνε λόγω ονόματος»
«Γίνονται συγκρίσεις με τους γονείς που δεν θα έπρεπε» επισήμανε ο ηθοποιός - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚωνσταντίνος Καζάκος: Ό,τι μπούρδα έκανα μεγάλωνε λόγω ονόματος
«Γίνονται συγκρίσεις με τους γονείς που δεν θα έπρεπε» επισήμανε ο ηθοποιός - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚωνσταντίνος Καζάκος: Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος
Ο Θανάσης Πάτρας και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ο ηθοποιός μίλησε για τις σκανδαλιές που σκάρωνε στον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τον λόγο που τον ενοχλεί η σύγκριση με τους γονείς του, αλλά και την απώλεια του πατέρα του. «Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω ήταν με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, έπαιρνα την αγάπη του ... Περισσότερα
To άρθρο Κωνσταντίνος Καζάκος: Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚωνσταντίνος Καζάκος: Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος
O Kωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για τη σύγκριση με τους διάσημους γονείς του αλλά την απώλεια του πατέρα του.
Διαβάστε το στο real.grΚωνσταντίνος Καζάκος: «Ό,τι μπούρδα έκανα μεγάλωνε λόγω ονόματος»
Για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου και τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και δεν του συγχωρέθηκαν, μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚωνσταντίνος Καζάκος: Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος
O Kωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για τη σύγκριση με τους διάσημους γονείς του αλλά την απώλεια του πατέρα του. Μιλώντας στο Mega Καλημέρα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε ότι από μικρός “ήμουν ανάμεσα στο θέατρο και τη μουσική. Αποφάσισα νομίζω λανθασμένα ότι δεν μπορώ να κάνω και τα δύο, δύο καρπούζια στη μία μασχάλη. Πρέπει να κάνει […]
The post Κωνσταντίνος Καζάκος: Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΚαζάκος: Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος
Ο Θανάσης Πάτρας και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ο ηθοποιός μίλησε για τις σκανδαλιές που σκάρωνε στον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τον λόγο που τον ενοχλεί η σύγκριση με τους γονείς του, αλλά και την απώλεια του πατέρα του. «Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω ήταν με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, έπαιρνα την αγάπη του […]
Διαβάστε το στο dete.gr