Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος μιλάει απευθείας με τον πρόεδρο και όχι με την παραγωγή»
10:12 - 15/12/2022
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης του Survivor μίλησε για την […]
The post Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος μιλάει απευθείας με τον πρόεδρο και όχι με την παραγωγή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Παπαδόπουλος για Ντάνο: «Μιλάει απευθείας με τον πρόεδρο και όχι με την παραγωγή»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΚώστας Παπαδόπουλος για Ντάνο: «Μιλάει απευθείας με τον πρόεδρο και όχι με την παραγωγή»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, για τα χρήματα που θα παίρνουν οι παίκτες στο ριάλιτι και το «μυστήριο» του Ντάνου. «Η σύζυγος, όταν έμαθε ποιος είναι ο μισθός στο survivor με έδιωξε, φυσικά και με στηρίζει. Όλοι αμφισβητούσαν την είσοδό μου στο all […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Παπαδόπουλος: "Ο Ντάνος μιλάει απευθείας με τον πρόεδρο και όχι με την παραγωγή"
"Όλοι αμφισβητούσαν την είσοδό μου στο all star και τώρα λένε πως θα είμαι η πρώτη αποχώρηση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr