Εύη Δρούτσα: «Όταν γέννησα την κόρη μου έπαθα εμβολή και μού αφαίρεσαν τον πνεύμονα

10:06 - 15/12/2022

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day και συγκλόνισε με την εξομολόγησή To άρθρο Εύη Δρούτσα: «Όταν γέννησα την κόρη μου έπαθα εμβολή και μού αφαίρεσαν τον πνεύμονα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύη Δρούτσα: «Όταν γέννησα την κόρη μου έπαθα εμβολή, μου αφαίρεσαν τον πνεύμονα»

«Υπέφερα πολύ» τόνισε η στιχουργός - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Εύη Δρούτσα για τη γέννηση της κόρης της : «Έπαθα εμβολή και μού αφαίρεσαν τον πνεύμονα

Η Εύη Δρούτσα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»...

Διαβάστε το στο Zougla

Εύη Δρούτσα για τη γέννηση της κόρης της : «Έπαθα εμβολή και μού αφαίρεσαν τον πνεύμονα

Η Εύη Δρούτσα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την υγεία της όταν γέννησε την κόρη της, Μαργαρίτα Δρούτσα. «Εγώ έχω έναν πνεύμονα. Κάνω κάθε μέρα εισπνοές με ένα δύσκολο φάρμακο και το έχω συνηθίσει μία χαρά», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα. Στη συνέχεια η Εύη Δρούτσα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύη Δρούτσα: «Όταν γέννησα την κόρη μου έπαθα εμβολή και μού αφαίρεσαν τον πνεύμονα – Κάνω εισπνοές κάθε μέρα

Στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day  μίλησε η Εύη Δρούτσα και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τον κίνδυνο που βίωσε στην υγεία της όταν γέννησε την κόρη της, Μαργαρίτα Δρούτσα.Στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day  μίλησε η Εύη Δρούτσα και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τον κίνδυνο που βίωσε στην υγεία της όταν γέννησε την κόρη της, Μαργαρίτα Δρούτσα.«Εγώ έχω έναν πνεύμονα. Κάνω κάθε μέρα εισπνοές με ένα δύσκολο φάρμακο και το έχω συνηθίσει μία χαρά» ανέφερε αρχικά η γνωστή στιχουργός. «Όταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εύη Δρούτσα: «Όταν γέννησα την κόρη μου έπαθα εμβολή, μου αφαίρεσαν τον πνεύμονα» - BINTEO

Η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της, Μαργαρίτα.

Διαβάστε το στο real.gr

Εύη Δρούτσα: "Όταν γέννησα την κόρη μου έπαθα εμβολή, μου αφαίρεσαν τον πνεύμονα"

"Υπέφερα πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»