«Τα χρήματα δεν είναι δικά μου» λέει η Καϊλή μέσω του δικηγόρου της
09:36 - 15/12/2022
Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε σήμερα Πέμπτη ότι η ίδια του μετέφερε πως «δεν θα επιτρέψει να γίνει Ιφιγένεια». Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, που ήταν εκ των συλληφθέντων στην τεράστια επιχείρηση κατά της διαφθοράς που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, ομολόγησε την εμπλοκή του και δήλωσε πως «τα έκανα όλα
Το άρθρο «Τα χρήματα δεν είναι δικά μου» λέει η Καϊλή μέσω του δικηγόρου της εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύα Καϊλή: “Δεν θα γίνω Ιφιγένεια, τα χρήματα δεν είναι δικά μου”, λέει μέσω του δικηγόρου της
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Qatargate και της Εύας Καϊλή, καθώς, ο σύντροφός της, Φραντζέσκο Τζόρτζι, ο οποίος προφυλακίστηκε, ομολόγησε στον ανακριτή τη διαφθορά και τις παρεμβάσεις μέσω του Κατάρ, αλλά και του Μαρόκου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που συμβουλεύτηκαν η βελγική εφημερίδα “Le Soir” και η ιταλική εφημερίδα “La […]
The post Εύα Καϊλή: “Δεν θα γίνω Ιφιγένεια, τα χρήματα δεν είναι δικά μου”, λέει μέσω του δικηγόρου της appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΕύα Καϊλή: "Δεν θα γίνω Ιφιγένεια, τα χρήματα δεν είναι δικά μου", λέει μέσω του δικηγόρου της
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Qatargate και της Εύας Καϊλή.
Διαβάστε το στο thetoc.gr