Πάνος Ιωαννίδης: «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι» – Οι δηλώσεις για τον γιο του
17:40 - 14/12/2022
Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4, μιλώντας για
To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης: «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι» – Οι δηλώσεις για τον γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Ιωαννίδης: «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι»
Ο σεφ μίλησε και για τον γιο του, που ήρθε πρόσφατα στη ζωή, λέγοντας: «Του δίνω για αρχή μερικά υλικά να τα μυρίζει» - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠάνος Ιωαννίδης: «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι»
Ο Πάνος Ιωαννίδης απέκτησε πρόσφατα με τη σύντροφό του έναν γιο και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την νέα αρχή με την οικογένειά του.Ο Πάνος Ιωαννίδης απέκτησε πρόσφατα με τη σύντροφό του έναν γιο και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την νέα αρχή με την οικογένειά του.Στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4», ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef» είπε: «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι . Νομίζω πως η πατρότητα και το να αποκτήσει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάνος Ιωαννίδης: «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι»
Το πρώτο του παιδί απέκτησε πρόσφατα ο Πάνος Ιωαννίδης και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κέλλυ Βρανάκη και την εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε για τη γυναίκα του Τζο Κουτρουμάνου, την πατρότητα και το επάγγελμα του σεφ. «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι . Νομίζω πως η πατρότητα και το να αποκτήσει κάποιος ένα παιδί, […]
The post Πάνος Ιωαννίδης: «Συνήθως η γυναίκα μου μαγειρεύει στο σπίτι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr