Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
12:14 - 14/12/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Μαγγίπα έδωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το J2US, αλλά […]
The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Γιαννόπουλος: Έχω υπάρξει ζευγάρι με συνάδελφο, ήμουν με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου
«Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου», λέει ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Μαγγίπα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το J2US, αλλά και για τη σχέση που είχε παλαιότερα με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Για μένα δεν υπάρχει κωμικός ή τραγικός ηθοποιός. Έχω γωνίες στο ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Γιαννόπουλος: Έχω υπάρξει ζευγάρι με συνάδελφο, ήμουν με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Γιαννόπουλος: Κάποτε ήμασταν ζευγάρι με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, πριν... 1000 χρόνια
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Μαγγίπα έδωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Γιαννόπουλος: Κάποτε είμασταν ζευγάρι με την Δήμητρα Παπαδοπούλου
«Έχω καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο, μιλάω ακόμα και στον εχθρό μου» είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Γιαννόπουλος: "Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου"
"Έχω καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο, μιλάω ακόμα και στον εχθρό μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιώργος Γιαννόπουλος: «Ήμουν ζευγάρι με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, θα συνεργαζόμασταν αν ήταν κάτι που το γούσταρα»
Με αφορμή την παράσταση «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star». «Για εμένα δεν υπάρχει κωμικός ή τραγικός ηθοποιός. Ο κόσμος με δέχεται με θέρμη στη διαφορετικότητά μου. Έχω γωνίες στο πρόσωπο και δείχνω αυστηρός. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που αυτοσαρκάζεται πολύ», είπε αρχικά. Στη συνέχεια με […]
The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ήμουν ζευγάρι με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, θα συνεργαζόμασταν αν ήταν κάτι που το γούσταρα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr