Σταμάτης Φασουλής: «Δεν έχω δει πιο φιλόξενο άνθρωπο από τον Νίκο Κοκλώνη»

21:44 - 13/12/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε ο Σταμάτης Φασουλής και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία του, τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US. «Με τη Ματίνα Νικολάου προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Είναι καλή αλλά όσο και να θέλω να είμαι αντικειμενικός, έχω περισσότερες απαιτήσεις επειδή την αγαπάω. Παθαίνω αυτό της οικογένειας. Γιατί το παιδί μου; […] The post Σταμάτης Φασουλής: «Δεν έχω δει πιο φιλόξενο άνθρωπο από τον Νίκο Κοκλώνη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν έχω δει πιο φιλόξενο άνθρωπο από τον Νίκο Κοκλώνη, μας έχει στα βαμβάκια»

Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στην παρουσία του στο J2US. Ο σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη στην εκπομπή, ενώ έκανε λόγο και για τη Ματίνα Νικολάου, η οποία συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο μουσικό σόου. «Με τη Ματίνα Νικολάου προσπαθώ να είμαι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»