Νίκος Χατζηνικολάου και Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε απίστευτη ένταση στον αέρα – «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα»
19:56 - 13/12/2022
Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. […]
The post Νίκος Χατζηνικολάου και Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε απίστευτη ένταση στον αέρα – «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση Καϊλή: Χαμός ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Δημητρακόπουλο – «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα»
Ένταση με φόντο την υπόθεση Καϊλή
Διαβάστε το στο in.grΤσακώθηκαν στον αέρα Χατζηνικολάου και Δημητρακόπουλος για την Καϊλή: «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα (vid)
Ένταση υπήρξε στον «αέρα» του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την υπόθεση της Εύας Καϊλή.
Διαβάστε το στο GazzettaΥπόθεση Καϊλή: Χαμός ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Δημητρακόπουλο – «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα»
Ανέβηκαν οι τόνοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ανάμεσα στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Νίκο Χατζηνικολάου, και τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο με φόντο την υπόθεση της Εύας Καϊλή.
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Χατζηνικολάου σε Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα!»
Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε να θέτει ερωτήσεις για την πολύκροτη υπόθεση και λίγο αργότερα η συζήτηση πήρε διαφορετική τροπή.
Διαβάστε το στο e-daily.grΒΙΝΤΕΟ: Νίκος Χατζηνικολάου και Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε απίστευτη ένταση στον αέρα - «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα!»
ΒΙΝΤΕΟ: Νίκος Χατζηνικολάου και Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε απίστευτη ένταση στον αέρα - «Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα!»
14/12/2022
Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο χθεσινό (13/12) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε να θέτει ερωτήσεις για την πολύκροτη υπόθεση και λίγο αργότερα η συζήτηση πήρε διαφορετική τροπή.
Ν.Χ.: Δεν λέτε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Πείτε μας τι λέτε;
Μ.Δ.: Κ. Χατζηνικολάου για να μιλήσει κάποιος, πρέπει να του δώσετε τη δυνατότητα να μιλήσει.
Ν.Χ.: Αφήστε τώρα, αυτά είναι παλιά κόλπα. Όχι σε εμένα τα κόλπα αυτά. Δώστε μας μια απάντ
Διαβάστε το στο filathlos.gr