Εύα Καϊλή: «Οι ψίθυροι ξεκίνησαν με την ομιλία της υπέρ του Κατάρ» λέει Κύπριος ευρωβουλευτής

17:44 - 13/12/2022

Αποκαλύψεις για την υπόθεση του Qatar Gate και τη σύλληψη της Εύας Καϊλή μίλησε ο Δημήτρης Παπαδάκης, ευρωβουλευτής Κύπρου. Ο Ευρωβουλευτής μιλώντας στην εκπομπή Live News αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με την Εύα Καϊλή για το θέμα του Κατάρ. «Η σχέση μου με την Εύα Καϊλή, μου επίτρεπε να εκφράσω την άποψή μου λέγοντάς ... Περισσότερα To άρθρο Εύα Καϊλή: «Οι ψίθυροι ξεκίνησαν με την ομιλία της υπέρ του Κατάρ» λέει Κύπριος ευρωβουλευτής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άρχισαν τα όργανα στο επιτελείο του Τραμπ - Επεισόδιο μεταξύ του Έλον Μασκ με τον νομικό σύμβουλο του προέδρου, Μπόρις Επστάιν

Σοκ στα Τίρανα - Μαθητές μαχαίρωσαν και σκότωσαν 14χρονο συμμαθητή τους έξω από σχολείο

Nations League: Νίκη στις καθυστερήσεις για την Ισπανία, στα μπαράζ με την Ελλάδα, Σκωτία και Σερβία

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την Τουρκία να μην δεχθεί στη χώρα μέλη της Χαμάς

Δύο εκατομμύρια δολάρια πωλήθηκε σε δημοπρασία το χρυσό ρολόι του καπετάνιου του «Καρπάθια» που έσωσε 700 ναυαγούς του «Τιτανικού»

Γη της ελιάς: Οι Βρεττάκοι ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον Βαρώτσο