Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στην κάμερα – «Βιώνω τεράστια απώλεια και θλίψη»
09:46 - 13/12/2022
Στην έκθεση χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στο Ζάππειο Μέγαρο βρέθηκε η κάμερα του Happy Day. Η
To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στην κάμερα – «Βιώνω τεράστια απώλεια και θλίψη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη: «Βιώνω τεράστια απώλεια και θλίψη»
«Με συγκίνησε που ήρθε ο Αντώνης Ρέμος, ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη» είπε η επιχειρηματίας για τον καλλιτέχνη και τον σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Βιώνω τεράστια απώλεια και θλίψη»
Η Δέσποινα Μοιραράκη αυτές τις μέρες πραγματοποιεί την έκθεση των νέων χαλιών της στο Ζάππειο Μέγαρο κι εκεί την συνάντησε η κάμερα του Happy Day. Η γνωστή επιχειρηματίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη, καθώς από δίπλα της έλειπε ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης. «Είμαι πολύ συγκινημένη απόψε, που είναι κοντά μου πολλοί φίλοι. Φίλοι καρδιάς. Συγκινήθηκα με […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Βιώνω τεράστια απώλεια και τεράστια θλίψη»
Στην έκθεση χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στο Ζάππειο Μέγαρο βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ο Γιώργος Γιαννούλιας. Η επιχειρηματίας ιδιαίτερα συγκινημένη, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη. «Είμαι πολύ συγκινημένη απόψε, που είναι κοντά μου πολλοί φίλοι. Φίλοι καρδιάς. Συγκινήθηκα με τον Αντώνη Ρέμο, ήταν πολύ δικός μας άνθρωπος με τον άντρα μου. Με συγκίνησε που ήρθε […]
The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Βιώνω τεράστια απώλεια και τεράστια θλίψη» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr