Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για το πρώτο του παιδί με τη Μαίρη Συνατσάκη – «Ήμουν μέσα στον τοκετό»

09:00 - 13/12/2022

Σε πελάγη ευτυχίας, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, που To άρθρο Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για το πρώτο του παιδί με τη Μαίρη Συνατσάκη – «Ήμουν μέσα στον τοκετό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του – «Ήμουν μέσα στον τοκετό, δεν γινόταν να το χάσω»

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αφού έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Το βράδυ της Δευτέρας (12.12.2022) ο Ίαν Στρατής πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους και μίλησε για τα πρωτόγνωρα συναισθήματά του. «Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ... Περισσότερα To άρθρο Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του – «Ήμουν μέσα στον τοκετό, δεν γινόταν να το χάσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»