Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του

23:12 - 12/12/2022

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο Ίαν Στρατής έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του στην κάμερα του…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του – «Ήμουν μέσα στη γέννα»

Η Ίαν Στρατή και η Μαίρη Συνατσάκη έγιναν γονείς για πρώτη φορά και απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το νεογέννητο κοριτσάκι τους. Το βράδυ της Δευτέρας 13/12 ο Ίαν Στρατής πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους ενώ δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του – «Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε ο Ίαν Στρατής στην κάμερα του Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια.Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε ο Ίαν Στρατής στην κάμερα του Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια.«Είναι μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ξαναζήσουμε γιατί είναι και το πρώτο μωρό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναίσθημα που πραγματικά δεν μπορώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του – «Ήμουν μέσα στον τοκετό»

Σε πελάγη ευτυχίας, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, που To άρθρο Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του – «Ήμουν μέσα στον τοκετό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Iαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του - BINTEO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, οι οποίοι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Διαβάστε το στο real.gr

Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του

Οι πρώτες δηλώσεις του Ίαν Στρατή μετά τη γέννηση της κόρης του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Λίβανος: Το Ισραήλ σφυροκοπά την Βηρυτό - Τρεις επιθέσεις μέχρις στιγμής

To επικίνδυνο γεροντάκι των ΗΠΑ και ο αποφασισμένος Πούτιν

Κλειστά σχολεία: Τριήμερο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς την επόμενη εβδομάδα

Super League: «Δοκιμασίες» για Άρη και ΟΦΗ πριν το Ολυμπιακός - ΑΕΚ | Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Συναγερμός στον Καναδά: Πρώτο κρούσμα του νέου στελέχους mpox

Στέφανος Κασσελάκης: Θα κέρδιζε τον Μητσοτάκη, διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ