Φαίη Ξυλά: Όταν μας σταματούσαν στο δρόμο, εξηγούσα στο γιο μου γιατί δεν πρέπει να είναι στη φωτογραφία μαζί μου

23:12 - 12/12/2022

“Επειδή δεν υπήρχαν τα social, ήταν μόνο όσοι σε συναντούσαν έξω και σου έδειχναν την αγάπη τους” δήλωσε η Φαίη Ξυλά. Η Φαίη Ξυλά μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες έχει λάβει μέρος, τη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες που έχει τύχει να βγάλει με θαυμαστές της. «Δεν αισθάνθηκα ότι ... Περισσότερα To άρθρο Φαίη Ξυλά: Όταν μας σταματούσαν στο δρόμο, εξηγούσα στο γιο μου γιατί δεν πρέπει να είναι στη φωτογραφία μαζί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, 40 εκατομμύρια ζητά η Βόλφσμπουργκ για να τον δώσει

ΕΚΠΑ για σεισμούς στις Κυκλάδες: Πάνω από 15.300 δονήσεις στη ζώνη Σαντορίνης – Αμοργού, πιθανό νέο ρήγμα

«Πέθανε» η πράσινη κουκουβάγια του Duolingo – «Αντί για λουλούδια, κάντε ένα μάθημα»

Αναδρομικά: Πάγο στην επιστροφή των δώρων για τους συνταξιούχους βάζει το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

Χαμάς: Καταγγέλλει το Ισραήλ, αλλά έστειλε αντιπροσωπεία στην Αίγυπτο για τη συμφωνία εκεχειρίας που παραπαίει

Βραζιλία: Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε εργοστάσιο με αποκριάτικες στολές